Alla beställningar skickas 15/8 p.g.a. semester | Lägsta order 300 kr | Frakt 69 kr

Medlemsvillkor

Registrering och medlemskap

För att få skapa ett konto hos oss måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas på någon annan, och du får bara ha ett (1) medlemskap på willekulla.se. Du ansvarar för att de uppgifter som du fyller i är korrekta. Skulle det visa sig att du angivit felaktiga uppgifter vid registreringen kan det medföra att ditt konto blir raderat. Var försiktig med dina inloggningsuppgifter och hantera dem på ett säkert sätt. Som medlem är du ytterst ansvarig för dina inloggningsuppgifter. Alla beställningar som sker genom ditt konto anses du vara betalningsskyldig för. Genom att godkänna dessa medlemsvillkor förbinder du dig också till att inte missbruka webbsidan eller medlemskapet genom att exempelvis skicka spam eller virus. Willekulla har rätt att granska ditt medlemskonto när misstanke om missbruk av villkoren föreligger. Medlem som inte uppfyller villkoren kan utan förvarning få sitt medlemskap avslutat.

 

Förmåner för dig som är medlem

Som medlem får du tillgång till dina personliga sidor där du exempelvis kan  spara favoriter, se din orderhistorik och dina fakturor. Du får också ett personligt anpassat innehåll på sidan och relevanta produktrekommendationer, specifika förmåner och erbjudanden som baseras på ditt användande av vår hemsida och dina köp. 

 

Avsluta ett medlemskap

Ditt medlemskap gäller tills vidare, men du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta oss. Om du väljer att avsluta ditt medlemskap raderas ditt konto. Ditt medlemskap kan också avslutas av oss om du brutit mot medlemsvillkoren eller missbrukat ditt medlemskap på annat sätt.

 

Ändringar av medlemsvillkor

Willekulla förbehåller sig rätten att göra ändringar i dessa medlemsvillkor när som helst i tiden. Alla ändringar av dessa medlemsvillkor kommer att publiceras på hemsidan eller skickas ut via e-post. 

 

Hantering av personuppgifter

För att göra din användarupplevelse bättre kan vi komma vi att personalisera hemsidan utifrån hur du interagerar med oss och vad vi tror att du tycker om. För att lyckas med detta behöver vi hantera och administrera dina personuppgifter. Information om vilka uppgifter vi behandlar om dig och för vilka syften hittar du i vår integritetspolicy.

 

Kontakt och frågor

Har du några som helst frågor om medlemskapet är du alltid välkommen att höra av dig till oss här

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.