Alla beställningar skickas 15/8 p.g.a. semester | Lägsta order 300 kr | Frakt 69 kr

Willekulla Tisch DekorWillekulla Tisch Dekor Klein
Willekulla Händler ScheibeWillekulla Händler Scheibe Klein
Willekulla KasseWillekulla Kasse Klein

Rustik inredning i djupaste Småland

Vi är ett litet familjeföretag i mörkaste Småland med en lidelse för lantlig, rustik inredning. Vi har förgyllt hem och hus med omsorgsfullt utvald dekor sedan 2017. Vi följer inte trender utan föredrar en klassisk stil med genuin charm. Ting som står emot tidens tand och har både hjärta och själ.

Team Willekulla

 • lina-team

  Lina

  Produkt

  Född i en inredningsbutik. Vet allt om våra produkter och färgen vit.

 • Kim Hartman Willekulla

  Kim

  Marknad

  Senior inredningslyftare. Ser till så att webbshoppen mår bra. Gillar Lina.

 • vilde-team-willekulla

  Vilde

  Trubbel

  Aspirerande motivationsguru. Håller teamet på tårna med sin gälla stämma.

 • teah-team-willekulla

  Teah

  Service

  Tvåspråkig hjälpreda som älskar att hjälpa människor. Stark personlighet.

Naturligt, enkelt och äkta

Jag har alltid varit fascinerad av lantlig inredning. Det råa, enkla och äkta har en alldeles särskild plats i mitt småländska hjärta. Har alltid haft, och kommer alltid att ha.

Willekulla är egentligen en samling av rustik inredning som jag har hemma hos mig själv. Allt följer en röd tråd som binder samman mitt hus till ett hem. Varje kruka, kudde och hylla måste samspela. Både visuellt och funktionellt.

Och det är precis det som är mitt syfte med Willekulla. Att hjälpa dig att hitta din egen röda tråd.

Allt började med ett hus

Embyot till Willekulla föddes i de småländska skogarna under senare delen av 2015. Mitt hus från 1839 var äntligen klart, renoverat till perfektion. Men en tomhet började bubbla i min mage. Nu då? Jag hade tillbringat sex år av mitt liv till att planera, utforma och bygga mitt hus på landsbygden. Jag behövde en ny utmaning.

År 2016 packade jag min väska och gav mig av på mitt livs största äventyr. I November 2017 öppnade jag dörrarna till Willekulla i centrala Berlin och tre månader senare lanserades vår webbutik.

År 2019 återvände jag hem till Sverige för att fortsätta Willekullas eskapader på hemmaplan. Skandinavisk lantlig inredning hör hemma i Skandinavien. Och det gör jag med.

Uppdaterar…
 • Du har inga produkter i varukorgen.